Tienen.jpg

Garage Mues in Tienen sluit zich aan bij Profile

Profile Tienen versterkt netwerk in Vlaams-Brabant

Tienen, België – Garage Mues, een familiebedrijf met een geschiedenis van ruim 60 jaar in auto-onderhoud en -herstel, opereert vanaf deze maand onder de naam Profile Tienen. Door de aansluiting bij het nationale franchisenetwerk van Profile krijgen zowel particuliere als zakelijke klanten van de servicegarage in Tienen toegang tot een uitgebreid pakket aan onderhoudsdiensten, inclusief bandenbeheer. Met deze uitbreiding versterkt Profile zijn aanwezigheid in de regio, zodat autobestuurders altijd een Profile-center in de buurt hebben.

V.l.n.r.: Alessandro Pennisi, Network Development Manager Profile BeLux; Christophe Dirix, Zaakvoerder Profile Tienen; en Kristof Steegmans, Network Acquisition Manager Profile BeLux
V.l.n.r.: Alessandro Pennisi, Network Development Manager Profile BeLux; Christophe Dirix, Zaakvoerder Profile Tienen; en Kristof Steegmans, Network Acquisition Manager Profile BeLux

Garage Mues wordt inmiddels gerund door de derde generatie van de familie Dirix, die nu hun diensten uitbreiden naar het volledige aanbod van Profile. Dit omvat onder andere merkonafhankelijke onderhouds- en bandenservices. Zaakvoerder Christophe Dirix licht toe: “De samenwerking met Profile stelt ons in staat om een breder scala aan klanten te bedienen, waaronder leasemaatschappijen die bij Profile zijn aangesloten. We kunnen nu een compleet servicepakket aanbieden, inclusief professioneel bandenbeheer. Naast de praktische voordelen, zoals betere prijzen, blijven we onze persoonlijke benadering behouden. Bij ons is de klant géén nummer, en dat blijft zo. We willen een garage zijn waar klanten zich welkom voelen en graag terugkomen.”

Strategische uitbreiding voor Profile

Met de nieuwe vestiging aan de Leuvenselaan in Tienen groeit het totaal aantal Profile-servicepunten in België tot 58. Voor Profile betekent de uitbreiding in Tienen een versterking van het netwerk tussen Leuven en Sint-Truiden. Deze uitbreiding past perfect binnen de strategie om in heel België en Luxemburg een sterk Profile-netwerk op te bouwen. Jen De Clerck, Managing Director van Profile BeLux, benadrukt het belang van de nieuwe locatie: “We zijn zeer verheugd met de toetreding van Garage Mues en hebben, gezien hun klantgerichte visie, alle vertrouwen in een succesvolle samenwerking. Onze ambitie is om een maximaal dekkend netwerk te bieden, zodat particuliere en zakelijke klanten nooit langer dan 15 minuten hoeven te rijden voor onderhoud, bandenservice of reparaties. Op termijn willen we groeien naar een honderdtal Profile-vestigingen in België en Luxemburg, waarbij kwaliteit en klanttevredenheid altijd voorop staan.”

Over Profile Car
Als vooraanstaande franchiseorganisatie met meer dan 220 vestigingen en 2200 werknemers biedt Profile Car in de Benelux een merkonafhankelijke service voor alle voertuigen, inclusief elektrische modellen. Profile staat bekend als marktleider en one-stop-shop voor bandenservice en integraal onderhoud met behoud van fabrieksgarantie voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

Over Profile Truck
Als marktleider in bandenonderhoud, -montage en -service voor vrachtwagens in de Benelux, heeft Profile Truck 110 van de meer dan 220 Profile-vestigingen geoptimaliseerd voor vrachtwagenservice. Met de 100% uptime propositie zorgt Profile ervoor dat vrachtwagens minimale stilstand kennen, ondersteund door Profile Euroservice, gevestigd in Antwerpen, actief in 37 Europese landen. Daardoor zorgt Profile voor een gemiddelde downtime van slechts 1:39 uur bij bandenpech in de Benelux en iets langer buiten de Benelux.

Ook interessant